FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Het spel kan gespeeld worden met minimaal 3 spelers en maximaal 8 spelers.

Je kan gemakkelijk reserveren door HIER te klikken en het formulier in te vullen. Bij eventuele vragen kan je ons telefonisch contacteren.

De deur gaat achter je dicht. Dit om de ultieme sfeer te creëren en je het spel optimaal te laten ervaren. Zie je het toch niet zitten? Geen probleem! Met één druk op de Panic Button gaat de deur open en is het spel voor jou gedaan. Je team mag wel gewoon verder spelen.
Zie je? Geen reden om schrik te hebben.

Het spel duurt exact 60 minuten.
Het merendeel van de raadsels en puzzels vereisen geen taal en zijn dus universeel. Sommige raadsels zijn in het Engels.

Enkel ‘The Asylum’ kan door sommigen als eng worden ervaren. Maar de meesten vinden het de max! Bovendien kan elke kamer gemakkelijk door het indrukken van een ‘Paniekknop’, verlaten worden.
Minimumleeftijd voor ‘The Asylum’ wordt aangeraden op 16 jaar.

Voor mensen met claustrofobie wordt het spelen van ‘The Asylum’ afgeraden!

Er komt totaal geen fysieke arbeid aan te pas. Er zal dus geen druppeltje zweet op je voorhoofd te zien zijn (tenzij misschien van de adrenaline). Enkel logisch redeneren, snel denken in teamverband en geconcentreerd blijven is de boodschap.

Een escape room kost per spel € 130.

Indien blijkt dat er invloed is van drank en/of drugs, behouden wij telkens het recht de toegang te weigeren. Bovendien is het gebruik daarvan niet bevorderend voor het spel. Je verliest daardoor namelijk je concentratie! Er wordt alsnog gevraagd te betalen voor de reservatie.

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag van 10u tot 22u. Op maandag zijn we gesloten.

Wij zijn gelegen op wandelafstand van de Franklin Rooseveltplaats en het Centraal Station van Antwerpen.

Helaas is het door de indeling van het pand niet mogelijk om het spel te spelen in een rolstoel.
Er zijn enkele aspecten in het spel die mobiliteit vereisen.
Indien er vragen zijn hieromtrent, gelieve contact op te nemen alvorens je overgaat tot het boeken.

Mensen met hartproblemen, epilepsie, een pacemaker of andere ernstige gezondheidsproblemen worden ten strengste afgeraden deel te nemen.

Het spel begint stipt op het afgesproken uur. Het is de bedoeling om minimaal 15 minuten op voorhand je aan te melden. Verwittig ons onmiddellijk indien je te laat gaat komen. Indien je 10 minuten te laat aankomt worden die 10 minuten van je uur afgetrokken. Teams die 20 min of meer te laat zijn, worden niet meer toegelaten om te spelen (het spel moet wel betaald worden). Dit is natuurlijk niet leuk, probeer dus zeker niet te laat te komen!

Annuleringsvoorwaarden

  • Bij annulering van minimaal 10 dagen voor de reservatiedatum krijg je 100% terugbetaald.
  • Bij annulering buiten de termijn van 10 dagen voor de reservatiedatum OF bij een no-show wordt er geen terugbetaling uitgevoerd.
  • Wijzigen van je reservering kan kosteloos tot minimaal 5 dagen voor de aanvang van het spel (indien mogelijk). Indien na je wijziging een annulatie volgt, wordt het volledige bedrag per gereserveerd spel in rekening gebracht en niet geretourneerd.